Центърът за спешна помощ в Разлог вече има нова линейка

Центърът за спешна помощ в Разлог вече има нова линейка, която разполага с медицинско оборудване, отговарящо на всички изисквания.

Снимка на Община Разлог/ Municipality of Razlog.

Предвидено е предоставянето и на втора такава, която е високопроходима. Новите санитарни автомобили са част от реализацията на инвестиционния проект „Подкрепа за развитие на системата за спешна медицинска помощ“, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие, който се реализира на територията на цялата страна. Предстои реконструкция и ремонт на помещенията на центъра за спешна помощ в Разлог, както и модернизиране на цялостното медицинско оборудване .

Снимка на Община Разлог/ Municipality of Razlog.
Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев сподели, че чрез новите линейки значително ще се повиши нивото на обслужване на пациентите от спешния център. Той благодари на Министерството на здравеопазването за новите придобивки.

Пирин Прес

Next Post

Hа 2 март в Гоце Делчев се сбогуват с генерал Андрей Боцев

пт февр. 28 , 2020
Поклонението ще бъде на 1 март /неделя/, от 11:00 часа в Централния военен клуб, София. В родния му град Гоце Делчев поклонението ще бъде на 2 март /понеделник/, от 9:00 до 12:00 часа в катедралния храм „Св.Св. Кирил и Методий“. Опелото ще бъде от 12.00 часа в същия храм, а […]