Церемония по встъпване в длъжност на „Младежки омбудсман“

Днес, 26.02.2020г. се състоя церемонията по встъпване в длъжност на „Младежки омбудсман на Благоевград“ и „Младежки заместник-омбудсман на Благоевград“.

На церемонията присъстваха общественият посредник на Благоевград  доц. д-р Валентин Василев, представители на ръководството на Община Благоевград, на Общински съвет Благоевград, бившият Омбудсман на Благоевград – г-жа Петя Гюрова, както и представители на медии и информационни агенции. С пожелания  за успешна работа посрещнаха Мария Чорбаджийска – младежки омбудсман и Симона Велева младежки заместник – омбудсман. Мария Чорбаджийска от своя страна благодари на всички за вниманието и топлото посрещане и разказа за идеите си като представител на младежката общност в града. Срещата завърши с изготвянето на план-график за дейността на новоизбрания екип за следващите месеци.

Пирин Прес

Next Post

Концерт - спектакъл „Разложки корени”

ср февр. 26 , 2020
Община Разлог съвместно с Народно Читалище – Разлог „15 септември 1903- 1909 г.“ и импресарска компания OLDBG организират концерт-спектакъл „Разложки корени”. “От миналото та до днес, в дни на караконджери, бабугери и водичарки, в дни на радост и на сълзи, разложките корени са живи”. Носителите и пазителите на разложките традиции, […]