Частен хеликоптер се разби тази сутрин в Сибир

Частен хеликоптер се разби тази сутрин край град Улан Уде – столица на руската република Бурятия в Сибир. Това предадоха световните медии, позовавайки се на източник от правоохранителните органи, пише Блиц.

По предварителни данни са загинали всичките 4-ма души, намиращи се на борда. Няма пострадали на земята.

Частният хеликоптер „Робинсън“ е паднал в предградието Верхня Березовка на Улан Уде малко след излитане. Пътуващите отивали на риболов. Според същия източник машината е принадлежала на местен бизнесмен – собственик на търговско-развлекателния център „Пийпълз парк“. Самият той е бил на борда. Самоличността на останалите загинали в момента се уточнява.

Припадането хеликоптерът е избухнал в пламъци и дошла противопожарна техника да гаси огъня. На мястото на произшествието работи следствена група. Заведено е наказателно дело за нарушаване на безопасността на движението и експлоатацията на въздушния транспорт, довели до смърт на две и повече лица.

Пирин Прес

Next Post

Изоставен куфар на ул. „Граф Игнатиев“ вдигна на крак полицията

нд дек. 30 , 2018
Около 15,30 часа е получен сигнал за изоставен куфар на ул. „Граф Игнатиев“ в близост до пресечката с бул. „Левски“ в централната градска част на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на МВР, пише Пик. Районът веднага е бил обезопасен и на място са били изпратени сапьори. След направена проверка, е […]