Четирима хоспитализирани в Чехия заради подозрение за зараза с коронавирус

Четирима души, за които има подозрение, че са заразени с коронавирус, бяха хоспитализирани в Чехия, съобщи РИА Новости, цитирана от БНТ.

Двама от тях са в болници в Моравско-Силезийския регион, един в Злински район, а друг в Южнобохемския регион, каза в интервю за държавната телевизия ръководителят на Министерството на здравеопазването Адам Войтех.

„Четирима пациенти с подозрение, че са заразени с коронавирус бяха хоспитализирани в Чехия. Двамата хоспитализирани мъже наскоро са се завърнали от туристически пътувания до Китай, една млада жена е гражданка на Китай, дошла на частно посещение в Чехия, а друг мъж – турист от Китай, се обърна към болница за помощ. Очакваме резултатите от тестовете на четиримата от лабораторията в Прага. Пълните тестове отнемат около шест часа”, каза министърът.

Пирин Прес

Next Post

Опасен път заплашва да откъсне родопско село от света

вт ян. 28 , 2020
Легендата разказва, че в Орфеевата планина е скрит пътят към отвъдното. Това обаче може да се окаже реалност за жителите на село Ситово, област Пловдив,пише Novini.bg. Рухнала преди три години подпорна стена на единствения път, свързващ селото със света, заплашва да отведе всеки в прегръдките на Хадес. Видно е, че […]