Шведски политик предложи да бъде разрешено на чиновниците да правят секс през обедната почивка

Политик в Северна Швеция настоя сексът да бъде вписан като официално одобрена дейност за чиновниците през обедната им почивка, съобщи Асошиейтед прес.

Пер-Ерик Мускос от градския съвет в Оверторнеа в Северния полярен кръг заяви, че направил сериозно и официално предложение сексът да бъде добавен в списъка с приемливите дейности, който включва посещения в гимнастически салони и масажи, както и консумация на храна.
Той поясни, че сред ползите могат да са повдигането на духа на служителите и увеличаването на населението в градчето с 4500 жители.

Мускос отбеляза, че в момента 550-те служители в общината преценяват предложението му, преди то да бъде обсъдено в градския съвет след няколко месеца.

42-годишният политик увери, че негативните реакции към предложението му идвали главно от някои възрастни служители, които намирали за нетактично да се говори какво се прави в спалнята.

Пирин Прес

Next Post

Невероятно! Тези хора са се върнали от света на мъртвите

сб февр. 25 , 2017
Чудо – индийски тийнейджър, смятан за мъртъв, се размърда в ковчега, съобщи тази седмица в. „Метро“. 17-годишният Кумар Маревад от село Манагунди бил нападнат от куче и нахапан до смърт. Състоянието му било тежко, стигнало се до командно дишане. Лекарите заявили на близките, че шансовете да се пробуди са нулеви […]