Шок! Инфаркт покоси скандалния шеф на „Агромах“ Методи Бачев!

Шокираща черна новина разтърси Пиринско. Издъхна един от създателите на мощната строителна фирма Агромах, сега Громахолд – бизнесменът Методи Бачев. Масиран инфаркт е причината за внезапната смърт на Бачев, който претърпял планова операция в столичния институт „Пирогов“.

След като се събудил от упойката получил масиран инфаркт. Внезапната му смърт шокира целия регион. Бачев е емблема на строителния бизнес в цяло Пиринско, бохем, аристократ, собственик на заведение в Симитли, безукорен приятел и човек с голямо сърце.

Той стана особено популярен преди близо 4 години, когато Бачев обяви, че кметът на Симитли Апостол Апостолов е бил в особено близки отношения с премиера Бойко Борисов. Скандалът тогава едва не коства поства на градончалника.

Пирин Прес

Next Post

Гърция обяви: Готови сме за военен отговор към Турция

пт юни 5 , 2020
Министърът на националната отбрана на Гърция Никос Панайотопулос заяви, че Атина е готова на всичко, включително на военни действия срещу Анкара, за да защити суверенните си права. „Поведението на Турция в последно време е доста агресивно. Считам, че единственият начин Гърция да се справи с подобно поведение, в което има […]