Шофьор на автобус колабира по време на работа

Шофьор на градски автобус по линия 116 в Пловдив е колабирал по време на работа, съобщи „Марица“. Инцидентът е станал на бул. “Кукленско шосе“ в близост до обръщалото малко след 7 часа.

Водачът спрял и слязъл от рейса, като казал, че му е прилошало. Не се е стигнало до пътно произшествие, не е имало и застрашени пътници. Очевидци веднага позвънили на тел. 112 и на място пристигнала линейка и медицинският екип оказал помощ на водача.

Засега няма данни какво е причинило влошаването на здравословното състояние на водача. Най-вероятната причина за влошеното здраве на шофьора е преумора, тъй като шофьорите на рейсове са близо два пъти по-малко от необходимото.

Поради тази причина се предполага, че всеки от тях кара незаконно с по два пътни листа, вместо с един, твърди колега на колабиралия шофьор. Той е сигнализирал и ДАИ, откъдето обаче отказали да се занимават със случая.

Автор: ПИК

Пирин Прес

Next Post

Банско също иска разделяне на курортите

чт юни 14 , 2018
Съюзът на туристическият бизнес в Банско също подкрепя предлаганото от Министерство на туризма разделяне на курортите според шума, съобщиха от ораганизацията. „Подкрепяме изцяло предлаганото от Министерството на туризма определяне на специален статут, начин на управление и възможности за шумово натоварване в националните курорти. Бизнесът от години настоява да има законова […]