10 000 студенти ще празнуват в Банско на 8 декември, вече почти няма места

Седмица преди студентския празник на 8 декември, повечето хотели и заведения в Банско вече са резервирани.

Очаква се в града да празнуват близо 10 000 студенти. Повечето от тях са с куверт за две нощувки, с осигурена вечеря и празнична програма. Заведенията в Банско също се подготвят да посрещнат младежите. Цените са запазени като миналата година, съобщава БНТ.

Резултат с изображение за банско очаква над 10 000 студенти за студентския празник

Традиционно хотелите в Банско посрещат студентите с жива музика, диджеи, томбола и купон до зори. В двудневния пакет за престой цената е около 150-200 лева на човек. В пакета са включени две нощувки със закуски, празнична вечеря и посещение на спа зоната на комплекса.

Собствениците на заведения в Банско се надяват и този 8 декември да премине нормално, предвиждат допълнителни мерки за да бъде осигурено спокойствието както на празнуващите студенти, така и на редовните клиенти.

Пирин Прес

Next Post

Пак скандал: Доктор в Пловдив слага стентове на здрави хора

пн дек. 2 , 2019
Избухна нов скандал с поставяне на стентове на здрави хора, съобщи Нова тв. Случаят е от Пловдив и главен герой в него е началникът на кардиологичното отделение в държавната болница доц. Иван Мануков. Той се прочу още преди 10 години със заплатата си от 30 000 лева. На 9 октомври […]