10 514 лв са набрани по дарителската сметка на община Гоце Делчев

10 514 лв са набрани по дарителската сметка на община Гоце Делчев за дарения в подкрепа на МБАЛ „Иван Скендеров“ за борба с корона вируса. Общинският кризисен щаб благодари на всички фирми и граждани, които помагат в този труден момент.

9 фирми от Гоце Делчев са сред дарителите. Фирмите „Интерпред партнер“ АД  и „Пиринспринг“ АД ще осигурят скъпи консумативи и медикаменти, необходими за лечение на заразното заболяване. „БКС“ ЕООД гр. Гоце Делчев  осигурява средствата за закупуване на 1 респиратор, който е на стойност 12 000 лв. Средства в помощ на гоцеделчевската болница са дарили също местните фирми: „Пирин Ком“ ЕООД, „Артивет“ ЕООД, „Словена“ ЕООД, „Гама Строй Инвест“ ЕООД, „Принцес“ ЕООД, Ловно-рибарско сдружение „Сокол“ и Синдикалната организация на МВР в гр. Гоце Делчев. Сърдечно им благодарим!

Благодарим от сърце и на 45-те наши съграждани от града, страната и чужбина, които също са направили дарения по сметката.

Всяка помощ под формата на респираторни апарати, материали, медикаменти, консумативи или средства, с които да бъдат закупени те, е важна и ще бъде безценна.

Общинският кризисен щаб благодари на всички за отзивчивостта и подкрепата. Само с общи усилия можем да се справим с трудната ситуация.

Пирин Прес

Next Post

Кметът на община Гоце Делчев и председател на Общинския кризисен щаб сподели тревогата си от безхаберието на някои граждани

вт мар. 31 , 2020
„Докато повечето жители на общината спазват противоепидемичните мерки, има и такива, които с поведението си подлагат на риск и своето здраве, и това на близките си. Неколкократно Общинският кризисен щаб отправя обръщения, в които призовава хората да излизат от домовете си само при крайна необходимост – нужда от медицинска помощ, […]