134 са поставени под карантина в Гоце Делчев и селата

В община Гоце Делчев под карантина са 134 души, които са се прибрали от чужбина или са работили на обекти в град Банско. Те са основно от гр. Гоце Делчев и селата Брезница, Мосомище, Лъжница, Буково, Господинци, Борово, Баничан.

Всеки ден обаче, продължават да се прибират хора от чужбина по родните си места в града и селата от община Гоце Делчев. Разчитаме до голяма степен на тяхната отговорност – да спазват стриктно 14-дневната карантина, но разчитаме много и на гражданската активност на обществото. Ако забележите случаи на ваши съседи или познати, които нарушават наложената им карантина, моля подавайте сигнали на денонощните телефони на община Гоце Делчев: 0886 015 530 и 0888 006 080, както и на денонощния телефон на Районно управление Полиция – Гоце Делчев 0751 60101.

Изключително важно е всеки един от нас да бъде отговорен в тази ситуация, не само към себе си и своите близки, но и към околните. Затова ви призоваваме – спазвайте разпоредбите, защото само така можем да се справим с извънредното положение в което се намираме.

Пирин Прес

Вашият коментар

Next Post

Дойде време да преместим стрелките на часовниците

чт мар. 26 , 2020
Тази пролет ще преместим стрелките с час напред в 3:00 часа сутринта на 29 март 2020 година (неделя). Това означава, че ще разполагаме с 1 час по-малко за сън, но пък за сметка на това денят ще започне да нараства и да се стъмва по-късно. Местенето на стрелките в Европа […]