15-годишна девойка от Благоевград изчезна в Атина

Българката Даниела Паскалска е в неизвестност от 14-ти декември, когато е напуснала дома си в близост до площад „Виктория“ в Атина и от тогава е в неизвестност, съобщава в. Български новини.

Момичето е на 15 години с руса дълга коса и сини очи. Висока е 160 см. и тежи около 50 кг.

Даниела живее с майка си, която е от Благоевград от 10 години в гръцката столица. Родителката и съобщи, че момичето е напуснало дома си без да даде каквато и да е информация. Майката, Катя Гетова предполага, че девойката е избягала с румънец, с когото дъщеря й се запознала наскоро.

Даниела неколкократно е писала на майка си от фалшив профил в социалната мрежа, да не я търси. Майкатапредполага, че младото момиче е под влиянието на гореспоменатият приятел, който я диктува какво да прави, уточнява Български новини.

Пирин Прес

Next Post

Лекар към сина на болна жена: Не плачи, момче – майка ти ще умре така или иначе. Вие за мен сте капитал...

пн дек. 26 , 2016
Историята разказва Ники Асенов във фейсбук групата „Снимай Перник, нека всички да видят“, съобщава Блиц. Не плачи, момче – майка ти ще умре така или иначе…я виж колко хора са се натръшкали, начело с Айнщайн…“. Това казал на перничанин скандалният доктор от невролагията в пернишката болница – Петър Младенов в […]