20 годишен младеж с корени от село Добърско стана световен шампион по кикбокс

20-годишният Християн Корунчев стана световен шампион по кикбокс, като накара хората от целият регион да се гордеят с него.

Кметът на Разлог г-н Красимир Герчев поздрави спортиста с думите: „Той е един от най-младите и перспективни бойци на България.Зад гърба си има европейска титла по Муай тай в категория до 75 кг. при мъжете и вицеевропейска титла по кикбокс в стил К1 в категория до 71 кг. при юношите отпреди две години. Има много награди и призови места от балкански първенства и международни турнири. На провелото се световно първенство по кикбокс в Унгария нашето момче с корени от Добърско се изкачи на най-високото стъпало след четири изключително тежки мача. Християн Корунчев стана световен шампион по кикбокс в стил К1 WAKO в категория до 75 кг.Честито, шампионе!
Пожелавам ти здраве и още много спечелени битки!

С уважение и гордост,
Красимир Герчев,
кмет на община Разлог

Пирин Прес

Next Post

Най-горещият гейзер в Европа се намира в България

нд ное. 19 , 2017
Най-горещият гейзер в Европа се намира, не къде да е другаде, а в България – в китното малко градче Сапарева баня. Всеки знае, че в Европа Исландия е страната с най-много горещи гейзери, но определено най-горещият не се намира там. През 1957 година, при сондаж до минералните извори на Сапарева […]