31-годишна от Хаджидимово почина в линейка, лекувала се с хомеопатия

31-годишна жена, преподавател в УНСС, почина снощи в линейка на път за благоевградската болница. Тя лекувала белодробно заболяване с хомеопатични медикаменти, предаде БГНЕС.

Преподавателката билам с група свои студенти за уикенда на Рилския манастир. От месец 31-годишната жена, родом от град Хаджидимово имала белодробно заболяване. Лекувала упоритата си кашлицата с хомеопатични медикаменти, предписани й от лекар.

Към 21.30 часа снощи състоянието й се влошило рязко, започнала да хрипти, след което колабирала в района на манастира. Охраната се обадила на тел. 112.

Докато пристигне линейката от Спешния център в град Рила, студентите започнали сърдечен масаж на преподавателя си, правили и изкуствено дишане „уста в уста“. На полумъртвата жена е поставена от пристигналия с линейката спешен екип кислородна маска, но на път за МБАЛ-Благоевград е починала.

Възможно е жената да е имала инфекциозно заболяване, предизвикало фаталния й край след неефективното хомеопатично лечение.

Пирин Прес

Next Post

Скандал! Мая Нешкова подари песните си на Националното радио

ср ян. 4 , 2017
Естрадната певица Мая Нешкова и композиторът Кирил Икономов станаха първите изпълнители, които предоставиха творчеството си на Българското национално радио след скандала с Музикаутор и спирането от ефир на българската музика. Това съобщиха от пресофиса на известната изпълнителка. Ето какво сподели на фейсбук страницата си Мая Нешкова: „През целия ми творчески път, заедно […]