39 тела са открити в Англия в камион, който е пътувал от България

Тридесет и девет тела, включително едно от тийнейджър, са открити в контейнер за камиони в Есекс.

Телата са намерени в камион, паркиран на Индустриалния парк Уотърглейл в Грейс, около сутринта в 1.40 часа. Камионът е бил първоначално от България и е пътувал от Холихед, Уелс, откъдето фериботите плават към и от Ирландия, предава „Дейли мейл“.

Шофьорът на камиона, 24-годишен мъж от Северна Ирландия, е арестуван по подозрение за убийство.

Полицейският началник Андрю Маринер заяви: „Това е трагичен инцидент, при който голям брой хора са загубили живота си. Нашите разследвания продължават, за да установим какво се е случило. Идентифицирането на жертвите може да е дълъг процес. Камионът е от България и е влязъл в страната в Холихед в събота, 19 октомври. Арестувахме шофьора на камиона във връзка с инцидента, той остава в полицейския арест, докато нашите разследвания продължават“.

Пирин Прес

Next Post

Германия увеличава възрастта за пенсиониране

ср окт. 23 , 2019
Гeрмaнcкaтa фeдeрaлнa бaнкa (Бундecбaнк) прeдлoжи дa ce увeличи възрacттa зa пeнcиoнирaнe в cтрaнaтa дo 69,3 гoдини, нo caмo грaждaнитe, рoдeни прeз 2001 г. или пo-къcнo, мoгaт дa бъдaт зaceгнaти oт нoвитe прaвилa. Бундecбaнк изрaзи тoвa прeдлoжeниe в мeceчния cи дoклaд зa oктoмври тaзи гoдинa. Бaнкoвитe eкcпeрти oтбeлязвaт, чe прeз пocлeднитe […]