4 катастрофи станаха на пътя между Симитли и Железница

Четири катастрофи станаха за 1 час в в разстояние на 5 км – между Симитли и Железница, съобщи bTV.

Основната причина за инцидентите е неспазване на дистанция.

По-интензивен трафик се очаква в следобедните часове на последния почивен ден от великденските празници.

Малко по-късно от Пътна полиция съобщиха, че движението по автомагистрала „Тракия“ е интензивно. Част от причината е, че всички автомобили са съсредоточени в активната лента.

От полицията уточняват, че в ремонтните участъци по автомагистралата, където движението е двупосочно, аварийната лента в посока София, е лента за движение и водачите на моторни превозни средства могат да я ползват. Тези места са обозначени и със съответните знаци за това.

Регулира се и движението в района на тунел „Ечемишка“ на АМ „Хемус“ като постъпателно преди тунела се пускат и спират моторните превозни средства. Целта е да не се допусне пътен инцидент в трите тунела на магистралата.

Припомняме, че с цел облекчаване на движението от 14 до 20 ч. отново се спира движението на камионите над 12 тона по автомагистралите.

Пирин Прес

Next Post

Извънредни разкрития за Звяра-българин от Кипър

пн апр. 29 , 2019
Българският модел Теа Георгиева е била снимана от серийния убиец Никос Метаксас в Кипър. Моделката е отбелязала, че отношението му е било много професионално и той се появявал наред с публични личности като бившия президент на страната Деметрис Кристофиас, пише „Български новини“. Припомняме, че майката на 35-годишния сериен убиец на жени […]