Kак ще почиваме на септемврийските празници

През последния летен и първи есенен месец септември ще имаме възможност да се възползваме от два по-дълги уикенда, пише Блиц.

И тъй като дългосрочните синоптични прогнози засега са слънчеви то особено по време на първия от тях ще има добри условия за плажуване. Оферти за море с намаления у нас и в чужбина около 6 и 22 септември вече изобилстват на туристическия пазар.

Денят на Съединението тази година е в петък и по съвсем естествен начин се слива със съботата и неделята. А ако си пуснете 4 дни отпуска от понеделник ще ви се съберат 9 почивни дни.

Денят на независимостта пък се пада в неделя и затова понеделник е обявен също за почивен ден, съгласно новата наредба. И след този празник, ако желаете, може да си пуснете 4 дни отпуска и ще ви се получи 9-дневна ваканция.

Пирин Прес

Next Post

Определиха състава на Общинската избирателна комисия в Банско

пт авг. 23 , 2019
Община Банско е с 13 членове в състава на ОИК като за председател на комисията е назначена адвокат Елиана Спасова от Благоевград. Заместник-председатели са Даниела Еринина и Людмил Везюв. За секретар е назначен Георги Бориков. Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си на 7 септември 2019 г. Решението подлежи на обжалване […]