Kатастрофа край Симитли след необмислено изпреварване

Млад шофьор предизвика катастрофа, след като предприе необмислено изпреварване на пътя.

На 3 септември, сутринта между Градево и Симитли лек автомобил „Фолксваген“-Поло“с 24-годишен водач от с.Кандови, община Велинград, движейки се в посока гр.Симитли, в разрешен участък предприема маневра „изпреварване“ без да се убеди, че движещият се пред него лек автомобил „Мерцедес“ също предприема маневра „изпреварване“.

При така създалата се ситуация, за да избегне удар с лекия автомобил „Мерцедес“, шофьорът на фолксвагена натиска спирачки, излиза в ляво от пътя, завърта се и отново се връща на пътното платно, след което се удря в лек автомобил „Тойота“-Хай Лукс.

В резултат на инцидента, с порезни рани в областта на ръцете и главата е пострадал водачът на лекия автомобил „Фолксваген“-Поло, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Пирин Прес

Next Post

Резултатите от общинския ученически тест бяха обявени в Кюстендил

вт сеп. 4 , 2018
Първите места в теста спечелиха ученички от Езиковата гимназия „Д-р Петър Берон“ в града. От явили се 83 ученика, 30 получават еднократни стипендии. Общо 28 от наградените са момичета и само 2 момчета.  „Няма ученик, който да е постигнал максималния възможен резултат от 36 точки“, каза по време на разсекретяването […]