Kметът на Благоевград ще засили мерките в града от утре

Кметът на Благоевград ще засили мерките в града от утре. Още преди 10 дни е издал заповед да се влиза в търговските обекти, такситата и градския транспорт само с маски.

„Ще се обърна към ДАИ, към автомобилната агенция, която контролира такситата, да вземат и те да се включат в тази борба, защото едно такси е потенциално опасно, ако не се спазват мерките. Там сме казали да се дезинфекцира таксито след всеки клиент, така че всичкото това трябва да се спазва, за да можем да се отървем и бързо да преминем през тази криза“, каза кметът на Благоевград Румен Томов.

Тази сутрин в благоевградската болница е починала 55-годишната жена с коронавирус. Тя е страдала от астма. Късно снощи в лечебното заведение от заболяването почина и 74-годишната ѝ майка. Пациентката е страдала от хронична белодробна болест и хипертония.

 

Bulgaria ON AIR

Пирин Прес

Next Post

Мирослав Живков: Първенството трябва да спре

нд мар. 29 , 2020
Старши треньорът на волeйболния „Пирин“ (Разлог) Мирослав Живков потвърди официалната позиция на ръководството на клуба: първенството в мъжката волейболна Суперлига трябва да приключи, да не се играят плейофи, като се зачете класирането от  незавършилия редовен  сезон. Живков мотивира убедително решението с епидемията от коронавирус, прекъсналите поради това тренировки и мачове, […]