Mалчуганите от детската градина в село Долно Осеново отбелязаха „Деня на розовата фланелка“

Денят против тормоза бе наситен с танци, рисунки и много усмивки на детските лица. Съпричастни към темата, те се облякоха в розово и демонстрираха знания, като проявиха въображение и се включиха в различни творчески дейности. Малките сръчни ръчички изработиха табло на добрината и заедно направиха мартенички. Играха куп весели игри, танци и пяха песнички.

 

Група „Мики Маус“ – ПГ 6-7г. отбелязаха деня под надслов: „Не на тормоза, но не за ден“ и направиха табло на добрината. Групата на калинките пожелаха „Да бъдем добри“, окичиха на блузките си розови сърчица и играха танци за доброто. Пчеличките окичиха на блузките си розови блузки под надслов: „Не на тормоза“ и заедно направиха мартенички. „Не на агресията“ с песни и танци казаха и децата от групата „Мечо Пух“.

Пирин Прес

Next Post

Фалшиви имейли от името на НАП

ср февр. 26 , 2020
Фалшиви имейли от името на НАП са разпратени до фирми с цел кражба на данни – потребителски имена, пароли, банкови сметки и др., предупреждават днес от приходната агенция. Съобщението в писмото твърди, че предстои ревизия, като дори се споменава имена „служител“ в данъчната администрация. Съдържанието е идентично с това на […]