Mомичета на Долно Осеново с медали и купи от областно първенство

Обединено Училище ,,Св. Паисий Хилендарски“ с. Долно Осеново стана големият шампион в областното първенство по футбол за момичета в група 2-ри -4-ти клас.

Момичетата от училището под ръководството на техния преподавател Георги Стоянов победиха с 5:1 съперничките си от 9-то училище в Благоевград.

В другата група станаха 5-ти -7-ми клас на полуфинал претърпяха загуба от Второ училище в Благоевград с 1:0, а малкият финал също бе загубен с 1:0 от Трето училище. Така в групата от 5-7 клас ученичките завършиха четвърти в генералното класиране

За голямото си постижение спортните момичета на Осеново бяха наградени с медали и купи. Много радост от победата показаха малките футболни надежди на община Симитли, които с нетърпение очакват своите следващи изяви в спортни състезания.

Пирин Прес

Next Post

Кметът Камбитов към студенти от АУБ: Вашите успехи са наша гордост

ср мар. 28 , 2018
Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов бе сред официалните гости на традиционен прием в АУБ. Събитието се организира по повод дипломирането на XXIV випуск на учебното заведение. Приемът бе открит от президента на АУБ д-р Стивън Съливан. Той изрази своята признателност към кмета на Благоевград д-р Камбитов. От своя […]